Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Harmonized

 

Artikel 1. Algemene Voorwaarden
1.1 De Algemene Voorwaarden van Harmonized zijn van toepassing op alle aanbiedingen,
producten, bestellingen, overeenkomsten en leveringen van Harmonized. Wanneer u een artikel bestelt, gaat u akkoord met deze Voorwaarden. Lees deze dus zorgvuldig door voordat u een bestelling plaatst. Als er vragen zijn over deze Voorwaarden, neem dan contact op met Harmonized via info@harmonized.nl

Artikel 2. Overeenkomst en Bestelling
2.1 De overeenkomst is bindend op het moment dat u een bestelling plaatst. Harmonized verwerkt de bestelling nadat de betaling is ontvangen. Tot dat moment is Harmonized de enige eigenaar van de producten.
2.2 Zodra de bestelling is verwerkt, ontvangt u per e-mail een bevestiging dat de bestelling geplaatst is. Zodra de betaling voldaan is, ontvangt u een e-mailbericht dat de betaling is geaccepteerd, hierbij zit een factuur (met vermelding van btw), de details van de bestelling en het retourformulier.
2.3 Afbeeldingen en specificaties zijn ter indicatie. Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u het retourneren (zie artikel 6), maar het kan niet een aanleiding vormen om een claim in te dienen.
2.4 Aan eventueel overeengekomen afwijkingen kunt u geen rechten voor toekomstige transacties ontlenen.

Artikel 3. Betaling en Betaalmethoden
3.1 Betaling geschiedt via de webshop per iDeal, creditcard (Visa- en Master Card) Harmonized accepteert iDeal-betalingen via diverse banken.
3.2 Harmonized accepteert kortingscodes van Harmonized. Kortingscodes bieden een korting op artikelen. Dit kan een bepaald percentage of bedrag zijn van het totaalbedrag exclusief verzendkosten. Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar bij Harmonized. Er kan per bestelling één cadeaubon ingewisseld worden.
3.3 Indien Harmonized per ongeluk een verkeerde prijs heeft vermeld op de website – en het gaat duidelijk om een vergissing – hebben wij het recht om dat aan te passen. Ook als u dat artikel al heeft besteld. Harmonized zal in dat geval contact met u opnemen.
3.4 Alle productprijzen op www.harmonized.nl of www.harmonized.shop zijn in euro’s, inclusief 21% btw, maar exclusief verzendkosten.
3.5 Creditcardgegevens zoals creditcardnummer, vervaldatum, etc., worden automatisch
overgedragen via een versleuteld en beveiligd systeem naar de betaalmeester zonder dat Harmonized of anderen toegang hebben tot deze gegevens. Zelfs in het geval van eventuele restitutie zijn volledige creditcard gegevens niet zichtbaar.

Artikel 4. Verzendkosten en Levertijd

Bij bestellingen boven €50,- is de verzending gratis, onder €50,- is het onderstaande tarief van toepassing
Nederland 1-3 werkdagen €4.95
Landen binnen de EU 3-6 werkdagen €9,95
De rest van de wereld 2-10 werkdagen €15,95

Artikel 5. Levering
5.1 Alle bestellingen worden per post verstuurd.
5.2 Als het verkeerde afleveradres is opgegeven en daarom extra kosten van toepassing zijn brengt Harmonized deze extra kosten bij u in rekening.
5.3 Harmonized streeft er altijd naar de bestelling binnen de verwachte levertijd door u te laten ontvangen. Harmonized is niet aansprakelijk voor vertragingen door postdiensten.
5.4 Tot en met het moment van levering draagt Harmonized de verantwoordelijkheid voor de
bestelling. Na levering wordt de verantwoordelijkheid overgedragen aan u.
5.5 Houd er rekening mee dat de in artikel 4 genoemde levertijden de verwachte levertijden zijn. In het geval dat een product niet binnen de verwachte periode wordt geleverd, is het niet mogelijk een claim in te dienen. Harmonized zal echter altijd alles in het werk stellen om te zorgen dat uw bestelling op tijd aankomt.

Artikel 6. Zichttermijn
6.1 Harmonized streeft ernaar alle klanten blij te maken met hun aankoop. Toch raden wij u aan de kwaliteit en het aantal producten binnen zeven (7) werkdagen te controleren. Als er iets niet in orde is, stuur dan een e-mailbericht naar info@harmonized.nl Indien er binnen zeven (7)werkdagen door Harmonized geen schriftelijke bezwaren zijn ontvangen, gaat Harmonized ervan uit volledig aan haar verplichtingen te hebben voldaan.
6.2 Tijdens de zichttermijn dient u zorgvuldig om te gaan met de artikelen en de verpakking. U zal het product slechts in mate gebruiken voor zover nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Dit houdt in dat het product niet gedragen en gewassen mag zijn en de kaartjes op de originele wijze aan het artikel vast dienen te zitten
6.3 U stuurt (de) (het) artikel(en) binnen de zichttermijn in de originele verpakking, samen met het ingevulde retourformulier naar het adres wat op het retourformulier staat aangegeven.

Artikel 7. Retourneren en Omruilen
7.1 U heeft het recht om de geleverde artikelen van Harmonized binnen veertien (14) dagen na ontvangst te retourneren. We hopen natuurlijk dat u blij bent met uw aankoop. Als dat niet het geval is, heeft u, als koper, vanaf de datum waarop u uw bestelling heeft ontvangen, veertien (14) dagende tijd om het product terug te sturen.
7.2 Het retourformulier moet altijd worden meegestuurd.
7.3 U kunt het pakket samen met het retourformulier terugsturen naar:
Harmonized, Botter 24-53, 8232 KD Lelystad
7.4 De kosten en de verantwoordelijkheid van de retourzending zijn voor u.
7.5 Indien goederen gebruikt,  gewassen, versleten, beschadigd of incompleet zijn, hebben we het recht de geretourneerde artikelen te weigeren.
7.6 Restitutie van de betaalde prijs, exclusief verzendkosten, vindt plaats binnen veertien (14)
werkdagen na ontvangst en controle.

Artikel 8. Garantie
8.1 Na de zichttermijn van veertien (14) dagen (artikel 5.1) geeft Harmonized twee (2) maanden garantie op de kwaliteit van het product. Als u niet tevreden bent met de kwaliteit van het product, dan kunt u een e-mail sturen naar info@harmonized.nl
8.2 Harmonized zal u een passend alternatief voorstellen, maar Harmonized besluit voor
welke van de volgende opties wordt gekozen.
• Vervanging
• Restitutie
8.3 In het geval van restitutie, vindt terugbetaling (inclusief verzendkosten) plaats binnen veertien (14) werkdagen na ontvangst van een foto van het beschadigde artikel en controle.
8.4 Als we het artikel vervangen, kan dat tot veertien (14) werkdagen duren.
8.5 De garantie vervalt als het product gebreken heeft die zijn veroorzaakt door oneigenlijk gebruik, of als er door u of anderen wijzigingen aan het product zijn aangebracht of dat hebben geprobeerd, of als het op een manier is gebruikt waarvoor het artikel niet bedoeld is.

Artikel 9. Copyright
9.1 Alle foto’s en afbeeldingen die worden gebruikt door Harmonized zijn auteursrechtelijk
beschermd. Zonder schriftelijke toestemming van Harmonized mogen foto’s en afbeeldingen
niet worden gereproduceerd en in het openbaar worden gebruikt.

Artikel 10. Geschillen
10.1 Op de overeenkomst en deze algemene Voorwaarden is uitsluitend het Nederlands Recht van
toepassing.

Deze Algemene Voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt en van kracht geworden op 01-06-2019.