Privacy policy

Bij Harmonized geloven we in duurzaamheid, maar we vinden ook Stijl heel belangrijk en willen dit graag goed combineren. Daarom selecteren wij de leukste merken, met de mooiste items.

Wij vinden ook dat de kleine beetjes helpen, dat je het helemaal niet perfect hoeft te doen, maar dat alles wat je doet al helpt. En dat als je bewust bent van wat je draagt, eet en verbruikt, dat het al de eerste stap is. Bewustzijn is het halve werk. En als je een mooie armband, leuk shirt of een toffe tas bij Harmonized koopt, weet je dat de producten van mooie en eerlijke materialen zijn gemaakt, bijvoorbeeld van gerecycled zilver of bio katoen en dat de mensen in de fabrieken onder goede omstandigheden werken en eerlijke lonen krijgen. Ook maken wij ons druk over maatschappelijke onderwerpen zoals racisme, pesten en je goed blijven voelen onder de social media druk. Dit vind je terug in de collecties en onze blog.

Alle pakketten worden in gerecyclede dozen verstuurd, met ecologisch afbreekbaar plakband en etiketten. Wij proberen zo min mogelijk afval te creëren, daarom sturen wij je bestelling ook wel eens op in een gebruikte doos en doen wij geen pakbon bij je pakket, dat scheelt toch weer een beetje. Zelf doen wij zoveel mogelijk digitaal.

Zo proberen wij ons steentje bij te dragen en wij hopen jullie ook een beetje te inspireren.

”Love, Christa”

Free Shipping boven €25,-
Bij een bestelling boven de €25,- versturen wij je pakket gratis!

Support
Binnen 8 uur contact met onze service afdeling!

We care
Streven naar duurzaamheid!

Algemene Voorwaarden Harmonized

Artikel 1. Algemene Voorwaarden
1.1 De Algemene Voorwaarden van Harmonized zijn van toepassing op alle aanbiedingen,
producten, bestellingen, overeenkomsten en leveringen van Harmonized. Wanneer u een artikel bestelt, gaat u akkoord met deze Voorwaarden. Lees deze dus zorgvuldig door voordat u een bestelling plaatst. Als er vragen zijn over deze Voorwaarden, neem dan contact op met Harmonized via info@harmonized.nl

Artikel 2. Overeenkomst en Bestelling
2.1 De overeenkomst is bindend op het moment dat u een bestelling plaatst. Harmonized verwerkt de bestelling nadat de betaling is ontvangen. Tot dat moment is Harmonized de enige eigenaar van de producten.
2.2 Zodra de bestelling is verwerkt, ontvangt u per e-mail een bevestiging dat de bestelling geplaatst is. Zodra de betaling voldaan is, ontvangt u een e-mailbericht dat de betaling is geaccepteerd, hierbij zit een factuur (met vermelding van btw), de details van de bestelling en het retourformulier.
2.3 Afbeeldingen en specificaties zijn ter indicatie. Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u het retourneren (zie artikel 6), maar het kan niet een aanleiding vormen om een claim in te dienen.
2.4 Aan eventueel overeengekomen afwijkingen kunt u geen rechten voor toekomstige transacties ontlenen.

Artikel 3. Betaling en Betaalmethoden
3.1 Betaling geschiedt via de webshop per iDeal, creditcard (Visa- en Master Card) Harmonized accepteert iDeal-betalingen via diverse banken.
3.2 Harmonized accepteert kortingscodes van Harmonized. Kortingscodes bieden een korting op artikelen. Dit kan een bepaald percentage of bedrag zijn van het totaalbedrag exclusief verzendkosten. Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar bij Harmonized. Er kan per bestelling één cadeaubon ingewisseld worden.
3.3 Indien Harmonized per ongeluk een verkeerde prijs heeft vermeld op de website – en het gaat duidelijk om een vergissing – hebben wij het recht om dat aan te passen. Ook als u dat artikel al heeft besteld. Harmonized zal in dat geval contact met u opnemen.
3.4 Alle productprijzen op www.harmonized.nl of www.harmonized.shop zijn in euro’s, inclusief 21% btw, maar exclusief verzendkosten.
3.5 Creditcardgegevens zoals creditcardnummer, vervaldatum, etc., worden automatisch
overgedragen via een versleuteld en beveiligd systeem naar de betaalmeester zonder dat Harmonized of anderen toegang hebben tot deze gegevens. Zelfs in het geval van eventuele restitutie zijn volledige creditcard gegevens niet zichtbaar.

Artikel 4. Verzendkosten en Levertijd

Bij bestellingen boven €50,- is de verzending gratis, onder €50,- is het onderstaande tarief van toepassing
Nederland 1-3 werkdagen €4.95
Landen binnen de EU 3-6 werkdagen €9,95
De rest van de wereld 2-10 werkdagen €15,95

Artikel 5. Levering
5.1 Alle bestellingen worden per post verstuurd.
5.2 Als het verkeerde afleveradres is opgegeven en daarom extra kosten van toepassing zijn brengt Harmonized deze extra kosten bij u in rekening.
5.3 Harmonized streeft er altijd naar de bestelling binnen de verwachte levertijd door u te laten ontvangen. Harmonized is niet aansprakelijk voor vertragingen door postdiensten.
5.4 Tot en met het moment van levering draagt Harmonized de verantwoordelijkheid voor de
bestelling. Na levering wordt de verantwoordelijkheid overgedragen aan u.
5.5 Houd er rekening mee dat de in artikel 4 genoemde levertijden de verwachte levertijden zijn. In het geval dat een product niet binnen de verwachte periode wordt geleverd, is het niet mogelijk een claim in te dienen. Harmonized zal echter altijd alles in het werk stellen om te zorgen dat uw bestelling op tijd aankomt.

Artikel 6. Zichttermijn
6.1 Harmonized streeft ernaar alle klanten blij te maken met hun aankoop. Toch raden wij u aan de kwaliteit en het aantal producten binnen zeven (7) werkdagen te controleren. Als er iets niet in orde is, stuur dan een e-mailbericht naar info@harmonized.nl Indien er binnen zeven (7)werkdagen door Harmonized geen schriftelijke bezwaren zijn ontvangen, gaat Harmonized ervan uit volledig aan haar verplichtingen te hebben voldaan.
6.2 Tijdens de zichttermijn dient u zorgvuldig om te gaan met de artikelen en de verpakking. U zal het product slechts in mate gebruiken voor zover nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Dit houdt in dat het product niet gedragen en gewassen mag zijn en de kaartjes op de originele wijze aan het artikel vast dienen te zitten
6.3 U stuurt (de) (het) artikel(en) binnen de zichttermijn in de originele verpakking, samen met het ingevulde retourformulier naar het adres wat op het retourformulier staat aangegeven.

Artikel 7. Retourneren en Omruilen
7.1 U heeft het recht om de geleverde artikelen van Harmonized binnen veertien (14) dagen na ontvangst te retourneren. We hopen natuurlijk dat u blij bent met uw aankoop. Als dat niet het geval is, heeft u, als koper, vanaf de datum waarop u uw bestelling heeft ontvangen, veertien (14) dagende tijd om het product terug te sturen.
7.2 Het retourformulier moet altijd worden meegestuurd.
7.3 U kunt het pakket samen met het retourformulier terugsturen naar:
Harmonized, Botter 24-53, 8232 KD Lelystad
7.4 De kosten en de verantwoordelijkheid van de retourzending zijn voor u.
7.5 Indien goederen gebruikt, gewassen, versleten, beschadigd of incompleet zijn, hebben we het recht de geretourneerde artikelen te weigeren.
7.6 Restitutie van de betaalde prijs, exclusief verzendkosten, vindt plaats binnen veertien (14)
werkdagen na ontvangst en controle.

Artikel 8. Garantie
8.1 Na de zichttermijn van veertien (14) dagen (artikel 5.1) geeft Harmonized twee (2) maanden garantie op de kwaliteit van het product. Als u niet tevreden bent met de kwaliteit van het product, dan kunt u een e-mail sturen naar info@harmonized.nl
8.2 Harmonized zal u een passend alternatief voorstellen, maar Harmonized besluit voor
welke van de volgende opties wordt gekozen.
• Vervanging
• Restitutie
8.3 In het geval van restitutie, vindt terugbetaling (inclusief verzendkosten) plaats binnen veertien (14) werkdagen na ontvangst van een foto van het beschadigde artikel en controle.
8.4 Als we het artikel vervangen, kan dat tot veertien (14) werkdagen duren.
8.5 De garantie vervalt als het product gebreken heeft die zijn veroorzaakt door oneigenlijk gebruik, of als er door u of anderen wijzigingen aan het product zijn aangebracht of dat hebben geprobeerd, of als het op een manier is gebruikt waarvoor het artikel niet bedoeld is.

Artikel 9. Copyright
9.1 Alle foto’s en afbeeldingen die worden gebruikt door Harmonized zijn auteursrechtelijk
beschermd. Zonder schriftelijke toestemming van Harmonized mogen foto’s en afbeeldingen
niet worden gereproduceerd en in het openbaar worden gebruikt.

Artikel 10. Geschillen
10.1 Op de overeenkomst en deze algemene Voorwaarden is uitsluitend het Nederlands Recht van
toepassing.

Deze Algemene Voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt en van kracht geworden op 01-06-2019.

Privacyverklaring Harmonized

Harmonized, gevestigd aan Botter 24-53, 8232 KD Lelystad, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Botter 24-53

8232 KD Lelystad

+31320858497

Zoll is de Functionaris Gegevensbescherming van Harmonized zij is te bereiken via info@harmonized.nl
Persoonsgegevens die wij verwerken

Harmonized verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam

– Geboortedatum

– Adresgegevens

– Telefoonnummer

– E-mailadres

– Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

– Gegevens over jouw activiteiten op onze website

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Harmonized verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van jou:

– gegevens van personen jonger dan 16 jaar

Onze website heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@harmonized.nl , dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Harmonized verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Het afhandelen van jouw betaling

– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

– Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

– Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

– Om goederen en diensten bij je af te leveren

Geautomatiseerde besluitvorming

Harmonized neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Harmonized) tussen zit. Harmonized gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen: Google ads: wij gebruiken dit om google advertenties te plaatsen om de juiste bezoekers te trekken naar onze site. Google analytics: wij gebruiken dit te kunnen zien hoeveel bezoekers er op onze site zijn geweest en welke pagina’s zij hebben bezocht. Wij hopen hiermee het gebruikersgemak te optimaliseren. Wij verwachten niet dat hier gevolgen voor bezoekers aan zitten verbonden.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Harmonized bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

(Categorie) persoonsgegevens > Zolang account actief is > Voor bestellen en verzenden

Personalia > Zolang account actief is > Voor bestellen en verzenden

Adres > Zolang account actief is > Voor bestellen en verzenden

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Harmonized gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Harmonized gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:

Cookie: Google Analytics

Naam: Google

Functie: Analytische cookie die websitebezoek meet

Bewaartermijn: 2 jaar

Cookie: Facebook

Naam: Facebook

Functie: Facebook shop koppeling

Bewaartermij: 2 jaar

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Harmonized en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@harmonized.nl .Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

Harmonized wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Harmonized neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@harmonized.nl