Welkom bij Harmonized | Duurzame mode

Welkom bij Harmonized!

Allereerst wat leuk dat je mijn blog leest, ik hoop je hier nog veel vaker te zien. Ik zal gaan bloggen over mode en trends, maar ik hoop jullie ook te inspireren over duurzaamheid en over eerlijke producten, maar ook wat je thuis kan doen om zo duurzaam mogelijk te leven en het ook leuk te houden. Daarnaast vind ik het leuk om wat meer te vertellen over de merken die we verkopen en hun verhaal.

Wat jullie misschien leuk vinden om over mij te weten is dat ik zelf ook niet altijd alles precies goed doe hoor, alleen ik probeer het wel. Gaandeweg leer ik steeds meer over duurzaamheid, wat het precies voor mij betekent en wat ik thuis kan doen. Ik zal jullie op de hoogte houden van alles wat er op mijn pad komt en wat ik allemaal leer. Eén ding waar ik in ieder geval in geloof is dat we het niet allemaal perfect hoeven doen, maar als we allemaal een klein beetje goeds doen, het al een stuk beter voor onze mooie planeet en voor alles en iedereen die erop leeft is! So, let’s try!

Love, Christa

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.