Over ons

Bij Harmonized geloven we in duurzaamheid, maar we vinden ook stijl heel belangrijk en willen dit graag goed combineren. Daarom selecteren wij de leukste merken, met de mooiste items.

Wij denken ook dat de kleine beetjes helpen, dat je het helemaal niet perfect hoeft te doen, maar dat alles wat je wel doet al helpt. En dat als je bewust bent van wat je draagt, eet en verbruikt, dat het al de eerste stap is. Bewustzijn is het halve werk. En als je een mooie armband, leuk shirt of een toffe tas bij Harmonized koopt, weet je dat de producten van mooie en eerlijke materialen zijn gemaakt, bijvoorbeeld van gerecycled zilver of bio katoen en dat de mensen in de fabrieken onder goede omstandigheden werken en eerlijke lonen krijgen. Ook maken wij ons druk over maatschappelijke onderwerpen zoals racisme, pesten en je goed blijven voelen onder de social media druk. Dit vind je terug in de collecties en onze blog.

Alle pakketten worden in gerecyclede dozen verstuurd, met ecologisch afbreekbaar plakband en etiketten. Wij proberen zo min mogelijk afval te creëren, daarom sturen wij je bestelling ook wel eens op in een gebruikte doos en doen wij geen pakbon bij je pakket, dat scheelt toch weer een beetje. Zelf doen wij zoveel mogelijk digitaal.

Zo proberen wij ons steentje bij te dragen en wij hopen jullie ook een beetje te inspireren.