A Beautiful Story | Duurzame mode

Het prachtige merk A Beautiful Story

Dit is zo’n leuk merk, het is fris, spiritueel, maar toch heel hip. Ik ben er echt weg van. Zelf draag ik mooie oorbellen met Citrine edelstenen erin. Ze hebben mij onlangs geholpen bij een situatie waarbij ik de beste versie van mijzelf moest zijn en weet je wat? Ik geloof dat het heeft geholpen!

De sieraden worden met de 10 principes van fairtrade gemaakt dat wil onder andere zeggen; kansen voor kansarme producenten, openheid en verantwoordelijkheid, eerlijke betaling, geen kinderarbeid en gedwongen arbeid, geen discriminatie en ze letten op gender equality, de condities om in te werken zijn goed en ze hebben respect voor het milieu, super toch?!

Wist je dat alle edelstenen die ze gebruiken in hun producten een betekenis hebben? Zo is de Labradorite een steen die helpt om sterk en compleet te voelen en de Garnet is een steen die je energie boost en motiveert je om dingen gedaan te krijgen. De Rose Quarts is de steen die je kan helpen met ‘matters of the heart’. Mocht je liefdesverdriet hebben, deze steen helpt je bij je proces. En mocht je iets moois zoeken voor een speciale vriendschap, de Lapis Lazuli steen is er een voor vriendschap en staat voor connectie en blokt negatieve energie. Er zijn 12 stenen die allemaal een speciale eigen functie hebben. De stenen zijn mooi verwerkt in een sieraad dat bij jou en elke gelegenheid past.

Ik ben benieuwd wat jullie favoriet is!

Love, Christa

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.