Sieraden | Duurzame Sieraden

Welke sieraden merken passen bij jouw stijl?

Jouw stijl is belangrijk en de sieraden die je draagt ook! Door die ene stoere ketting laat je zien wie je bent en de manier waarop jij jouw oorbellen draagt passen bij jou als geen ander. Bij Harmonized hebben we verschillende sieraden merken, voor elke stijl een sieraad.

Beauty begins the moment you decide to be yourself

Coco Chanel

Coco Chanel zei het al en ook wij vinden het bij Harmonized belangrijk om verschillende stijlen aan te bieden, tenslotte niemand is hetzelfde en als ik eerlijk ben is dat juist het leukste. Hoe kunnen we anders als we allemaal hetzelfde dragen, elkaar insprireren? Natuurlijk zijn invloeden van anderen in je omgeving niet te vermijden, vaak vinden jij en je vriendinnen ongeveer hetzelfde leuk, tenslotte houden we allemaal van stijlvolle en vrouwelijke sieraden, maar de manier waarop jij iets draagt is toch uniek. Misschien houden jij en je vriendinnen van gouden sieraden, maar jij bent misschien meer een stoer type en hebt helemaal niks met klein en fijn. En is je bestie juist meer van de grote statement pieces? Het maakt eigenlijk niet zoveel uit, je bent jezelf en zij ook! Iedereen mag er zijn. En de items die je allebei leuk vindt, draag ze samen. Twinning is winning! We vertellen je graag wat meer over de sieraden merken die wij verkopen en hoe jij ze bij jouw stijl passen.

Stoer en Eclectisch?

Hou jij van stoer en opvallend? En hou jij je niet vast aan één bepaalde stijl, maar hou je van combinaties maken en kijken waar je zin in hebt, dan kies je misschien wel voor het eclectische sieraden merk ‘Electric Jewerly’. Dit sieraden merk gaat voor stads en eigentijds. Gold plated sieraden met een ethnische touch, zoals bijvoorbeeld de World Wide Necklace. Deze ketting is voor iedereen die zich een wereldburger voelt! En met de Diamond Cuff Earrings straal je als nooit eerder, zelfverzekerd zoals je bent!

 

Betekenisvol & Edelstenen

Ben je wat romantischer ingesteld, hou je van sieraden met betekenis? Edelstenen sieraden zijn niet alleen mooi & kleurrijk, maar ze voegen nog iets toe. Elke steen heeft een eigen werking en een eigen uitstraling. Van het sieraden merk A Beautiful Story is er oneindig veel keus in kleur en symboliek. Wist je dat de moon ketting van A Beautiful Story niet alleen maar mooi is? Het maan symbool staat voor het ritme van tijd en vrouwelijke energie, bovendien helpt de zwarte onyx edelsteen je te focussen, geeft je innerlijke kracht en zelfvertrouwen. Zo heeft elk item een eigen betekenis en werking, het is belangrijk dat je kiest wat er bij jou past. Er zijn ook fijne armbandjes die je kunt combineren, zoals de Winter Bracelets of de Refined Bracelets. Om je romatische en vrolijke look af te maken zijn er ook bijpassende edelstenen oorbellen en edelstenen ringetjes. En hoe leuk is dit om cadeau te geven? We pakken alles in mooie doosjes voor je in.

 

 

Tijdloos & vrouwelijk

Is jouw look feminine en tijdloos? Het sieraden merk Flawed is dan perfect voor jou., zij willen graag dat elke vrouw zich mooi voelt, met alle imperfecties erbij. Om mooi te zijn, hoef je helemaal niet perfect te zijn, wat is nou precies perfect zijn. Als je gewoon jezelf bent, met alle imperfecties die iedereen heeft, ben je prachtig. De fijne gouden sieraden van Flawed passen bij elke gelegenheid. Draag de prachtige zegelring om je pink in combinatie met de ivory drop necklace of draag twee kettingen bij elkaar. De black beads ketting in combinatie met een de wat langere kraanvogel ketting. Met meerdere gaatjes in je oren kan je ook eindeloos combineren. Je hoeft helemaal niet in beide oren hetzelfde te dragen, je mag er een ‘earparty’ van maken! Combineer ringetjes met andere leuke hoops of studs om jouw eigen stijl te krijgen! Wij verkopen veel oorbellen los, zodat je er niet gelijk twee hoeft te kopen. Zo zijn de mogelijkheden eindeloos!

 

 

Mix and Match? Yes please! Draag meerdere sieraden merken met elkaar.

We hebben nu elk sieraden merk apart uitgelicht, je verteld wat voor stijl je ermee kan creeeren, maar het is ook super leuk een leuke mix te dragen. De sieraden merken complimenteren elkaar, je haalt eruit wat jij mooi vindt! De ringen van Flawed & A Beautiful story versterken elkaar alleen maar en waarom zou je niet de earcuffs van Electric Jewelry met de studs van de andere sieraden merken matchen?!

Laat je ons weten hoe jij je sieraden draagt? Wie weet inspireer je wel een andere vrouw!

Love, Christa

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.